A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

Elfogadom
Termékek Menü

A legfinomabb forrócsoki

A legfinomabb forrócsoki Nem csak télen lehet forrócsokit fogyasztani, hanem az év bármelyik szakaszában! Most mutatunk nektek egy nagyon egyszerű receptet.

Hozzávalók:

  • 8 dl tej
  • 2 dl tejszín
  • 1 vaníliás cukor
  • 1 evőkanál méz
  • 20 dkg jó minőségű étcsokoládé (60-70% os)
  • fahéj
  • tejszínhab

Elkészítés:

A tejszínt a vaníliás cukorral összekeverjük és egy edénybe kis lángon melegítjük. Közben apróra tört csokit egy bögre tejjel langyosítunk és addig keverjük míg krémes nem lesz. A csokis krémet hozzákeverjük a tejszíneshez és utána együtt melegítjük őket. A végén tegyünk bele a fahéjat és a tetejét tejszínhabbal és csokireszelékkel díszíthetjük. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus